عرش بلاگ

طرز تهیه ترشی کلم بنفش • عرش بلاگ

امام حسین (ع) : بخشنده ترین مردم کسی است که در هنگام قدرت می بخشد.
دوشنبه ۱ آبان ۱۳۹۶

طرز تهیه ترشی کلم بنفش

دسته بندی : بلاگی تاریخ : پنج شنبه ۲۰ مهر ۱۳۹۶

تاکنون در وبسایت عرش بلاگ دات کام طرز تهیه ترشی و شوری های متنوعی تعلیم داده انجام گرفته هست که با مراجعه به بخش آشپزی می توانید روش تهیه آنها را مشاهده نمایید. از جمله این ترشی ها ترشی بادمجان، ترشی میوه، ترشی بادمجان کبابی، ترشی قارچ، ترشی انار، شوری مخلوط، شوری بادمجان ساندویچی، تعداد روش برای تهیه گوجه شور، سالاد سرکه گوجه فرنگی، طرز تهیه سرکه میوه به روش خانگی می باانجام گرفت امیدواریم با مراجعه به آنها ترشی های خوشمزه ای برای خانواده خود آماده کنید.

در این مقاله قصد داریم ترشی کلم بنفش که آماده کـــردن آن خیلی ساده و سریع هست را تعلیم دهیم.

مقدار مواد نخستیه این ترشی را می توانید بسته به علاقه و ذائقه خود تغییر دهید. افرادی که ذائقه تندی دارند از مقدار فلفل افزایشی هستفاده می کنند برخی هم علاقه ای به فلفل ندارند و فقط از کلم بنفش هستفاده می کنند. اگر تابحال از این ترشی هستفاده نکـــرده اید و یا آن را تهیه نکـــرده اید پیشنهاد می کنیم با یک کلم بنفش کوچک شروع کنید در صورتیکه مورد پسندتان واقع انجام گرفت مقدار افزایشی تهیه نمایید.

طرز تهیه ترشی کلم بنفش

مواد لازم برای تهیه ترشی کلم بنفش
  • کلم بنفش یک عدد
  • سرکه سفید به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل سبز تند
طرز تهیه ترشی کلم بنفش

ابتدا کلم بنفش را به وسیله چاقو یا با خردکن دستی در اندازه های یکسان خرد نمایید. سعی کنید اندازه کلم ها خیلی درشت یا خیلی ریز نشود. برای زیبایی کار تا جائی که امکان دارد سعی کنید کلم ها در اندازه های مساوی خرد شوند.

کلم های خرد انجام گرفته را بشویید سپس داخل آبکش ریخته و تعداد ساعتی کنار بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.

بعد از اینکه آب اضافی کلم ها گرفته انجام گرفت، داخل کاسه بزرگی بریزید.

مقداری نمک به کلم های خرد انجام گرفته اضافه کنید و تکمیلا هم بخانومید، در صورت داشتن دستکش یکبار مصرف می توانید از دستکش هستفاده کنید و کلم ها را با دست طوریکه له نشوند هم بخانومید تا نمک به پایان قسمت های کلم برسد در غیر اینصورت می توانید از قاشق برای هم زدن هستفاده نمایید.

کلم بنفش که تکمیلا آغشته به نمک انجام گرفت را در شیشه های در داری بریزید چون سرکه حاوی اسید هست بنابراین هستفاده از ظروف شیشه ای توصیه می شود همچنین از پشت شیشه می توانید رنگ و ظاهر زیبای ترشی کلم را ببینید و لذت ببرید.

تعداد عدد فلفل تند به آن اضافه کنید مقدار فلفل بستگی به ذائقه شما دارد. برای اینکه ترشی ظاهر قشنگی داشته باانجام گرفت فلفل ها را بدون اینکه خرد کنید به صورت تکمیل و درسته داخل ترشی بیندازید.

سپس سرکه سفید را به کلم بنفش اضافه کنید مقدار آن طوری باانجام گرفت که روی کلم ها را تکمیلا بپوشاند.

توجه کنید اگر کلم بنفش را در سرکه بجوشانید رنگ آن کدر یا بد رنگ می شود. پس از جوشاندن کلم بنفش در سرکه خودداری کنید.

این ترشی خیلی سریع آماده می شود طوریکه بعد از تعداد ساعت می توانید آن را کنار غذا میل نمایید. ولی برای اینکه طعم بهتری داشته باانجام گرفت و نیکو جا افتاده شود سعی کنید تعداد روز کنار بگذارید سپس هستفاده نمایید یکی از علائم جا افتادن ترشی این هست که رنگ سرکه قرمز می شود.

مصرف این ترشی فصل یا زمان خاصی ندارد، معمولا در پایان فصول سال در کنار غذا قابل هستفاده هست. علاوه بر آن چون تهیه آن زمانبر نیست در افزایش رستورانها در کنار غذا سرو می شود.

ترشی کلم بنفش را در کنار مرغ سوخاری، کتلت، کوکو، انواع پلوهای مخلوط و حتی بر روی سالاد می توانید نوش جان کنید.

فریده صانعی

طرز تهیه ترشی کلم بنفش

به این مطلب رای دهید



سونوگرافی و ماموگرافی مهر ایرانیان

 تبلیغات اینترنتی در عرش بلاگ دات کام

این مطلب را برای دوست خود ارسال نمایید این مطلب را برای دوست خود ارسال نمایید